Rólunk


Cégünk 2002 nyarán kezdte meg működését, de tagjai már korábban is részt vettek Debrecenben több ingatlan fejlesztésében.
Munkáink során már több rendezetlen tulajdonjogú ingatlant is megvásároltunk a DMJV Önkormányzatától, s a megvásárolt ingatlanok korszerű beépítésével bevontunk azokat a város vérkeringésébe, esztétikailag rendezve, így a városképet korábban elcsúfító szégyenfoltokat.
Célunk az, hogy a kor színvonalának megfelelően, az új technológiák bevonásával modern, szép és élhető épületeket valamint lakásokat hozzunk létre.
Továbbá, hogy vásárlóink az eddigi elérhető lakásoknál magasabb minősségű otthonokba költözhessenek.

 

Szolgáltatásaink

1.  Közvetlen ügyfélkapcsolat

Függetlenül attól, hogy az első otthonunk megvásárlása előtt állunk – csekély tapasztalattal , vagy tapasztalt lakásvásárlók vagyunk, mindannyunk számára fontos, hogy új otthonunk kiválasztásakor megfelelő szakmai és emberi segítséget kapjunk.

Szívesen látjuk értéesítési irodánkban, ahol bemutatjuk Társaságunk aktuális lakásépítő projetkjét, segítséget nyújtunk Önnek a megfelelő lakás kiválasztásában, illetve az adás-vétel során a birtokba adásig képviseljük az Ön érdekeit, előkészítjük az adás-vételhez szükséges szerződéseket és folyamatosan tájékoztatjuk Önt az éppen esedékes teendőkről.

2. Megoldások egyéni ízlés szerint

A megvásárolt lakás egyedi belső kialakítására, a burkolattipusok és fajták egyedi kiválasztására is lehetőséget biztosítunk, amelyeket a lakás vételára már tartalmazza.

A műszaki módosítás során Önnek lehetősége nyílik arra, hogy:
– lakásának beosztását a belső válaszfalak áthelyezésével megváltoztassa,
– a belső terekben kiépítendő elektromos hálózat csatlakozóinak helyét szükség szerint módosíthassa,
– lehetőséget biztosítunk a fürdőszoba szaniterjeinek kiválasztására,
– lehetőség nyílik a nappalik, fürdőszobák burkolatainak látványtervezésére is.

Alaprajzokat érintő változásal összenyithat helyiségeket is és kérhet plusz falazásokat is.

Aktuális Projekt

Referenciák

Képgaléria

Kapcsolat / Contact